Overslaan en naar de inhoud gaan
Even geduld...

Particulier

Diensten voor particulieren:

Pensioenadvies

Voor dit moment en voor straks uw financiën afstemmen op uw wensen is iets waar we niet vaak bij stil staan. Toch is het verstandig daar op tijd over na te denken. Bekijk de mogelijkheden en neem ze vooral met onze specialisten door. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Hypotheekadvies

Er zijn maar weinig momenten in uw leven waarop u een zo'n zwaarwegende beslissing neemt als het afsluiten van een hypotheek. U gaat immers een verplichting aan voor een periode van zon dertig jaar! Een verplichting waaraan u niet alleen nu moet kunnen voldoen, maar ook later. Zeker in een dergelijk geval is regeren vooruitzien, want wat gebeurt er als u (of uw partner) plotseling arbeidsongeschikt raakt? Of als u door krapte op de arbeidsmarkt uw baan verliest? Bent u dan gedwongen te verhuizen omdat u uw voor langere tijd aangegane financiële verplichtingen niet meer kunt opbrengen?

Verzekeringen

Verzekeringen voorkomen dat uzelf met grote financiële gevolgen wordt opgezadeld. Verzeker u daarom op een verstandige manier tegen schade of ander onheil van buitenaf.

Over Laponder Voortman

Laponder Voortman is een regionaal werkend, onafhankelijk financieel adviesbureau in Enschede met enthousiaste en deskundige medewerkers en experts op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen die u graag van dienst zijn. We werken in de regio Twente, in Hengelo, Oldenzaal, Losser en omstreken.