Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor midden en klein bedrijf (MKB)

Hoe Laponder Voortman u helpt met financieel advies en verzekeringen

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en deskundig financieel adviesbureau, dan bent u bij Laponder Voortman aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor zowel kleine als middelgrote bedrijven op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Wij denken met u mee, bieden direct hulp als het nodig is en zorgen voor een uitstekende dekking tegen scherpe premies. Met Laponder Voortman bent u compleet en gemakkelijk verzekerd. Voor al uw verzekeringen, ook voor het MKB, kunt u bij ons terecht tegen concurrerende premies en voorwaarden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wilt u meer informatie?

Adviesgesprek

Laponder Voortman levert uitsluitend verzekeringen op maat. Praat maar eens met één van onze adviseurs; hij kan u uitgebreid informeren en stelt in goed overleg met u een verzekeringspakket voor u samen dat precies aansluit bij uw bedrijf. Een verzekeringspakket met hoge kortingen, begrijpelijk opgestelde en niets aan duidelijkheid te wensen voorwaarden.

Adviesgesprek aanvragen

Laponder Voortman staat al 100 jaar klaar met de beste kwaliteit en service.

Laponder Voortman is toonaangevend op het terrein van verzekeringen voor MKB ondernemers. Onze adviseurs stellen hun expertise ten dienste van uw bedrijf. Zij kunnen antwoord geven op iedere vraag die u bezighoudt. Bij onze begeleiding hoort uiteraard ook een vlotte en deskundige afhandeling bij schade. Altijd klaarstaan met de allerbeste service; bij ons kunt u erop rekenen!

 

Onze MKB verzekeringen willen wij graag onder uw aandacht brengen. Deze verzekeringen kunnen worden opgenomen in een pakketpolis. Overzichtelijk en met een uitermate gunstige tariefstelling; maar ook duidelijke goed leesbare polisvoorwaarden en een pakketkorting die kan oplopen tot 12%. Dit unieke product biedt Laponder Voortman u aan via Laponder Assuradeuren die gevolmachtigde is van een aantal grote verzekeraars w.o. DAS, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden.

Financiëel advies

Advies op financiëel of op fiscaal vlak? Wij werken met specialisten op ieder gebied. Hebben wij de expertise niet zelf in huis? Dan is ons uitgebreide netwerk ook voor u binnen handbereik.