Overslaan en naar de inhoud gaan
Even geduld...

MKB

Diensten voor het MKB:

Pensioenadvies voor het MKB

Voor veel werkgevers onbekend terrein zeker met betrekking tot de relevantie bij pensioen. Maar ook voor accountants, fiscalisten, advocaten en andere professionals die wel eens met de pensioenmaterie te maken krijgen is het geen sinecure. Dit vergt veel expertise op divers terrein en de gevolgen van onjuiste behandeling van vraagstukken op dit gebied worden hierbij vaak onderschat.

Voor midden en klein bedrijf (MKB)

Laponder Voortman is toonaangevend op het terrein van verzekeringen voor MKB ondernemers. Onze adviseurs stellen hun expertise ten dienste van uw bedrijf. Zij kunnen antwoord geven op iedere vraag die u bezighoudt. Bij onze begeleiding hoort uiteraard ook een vlotte en deskundige afhandeling bij schade. Altijd klaarstaan met de allerbeste service; bij ons kunt u erop rekenen!

Over Laponder Voortman

Laponder Voortman is een regionaal werkend, onafhankelijk financieel adviesbureau in Enschede met enthousiaste en deskundige medewerkers en experts op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen die u graag van dienst zijn. We werken in de regio Twente, in Hengelo, Oldenzaal, Losser en omstreken.